Rus Dudağı Dolgusu

Rus dudağı tekniği ameliyatsız ve acısız bir şekilde uygulanan dolgu tipidir. Kişiler geçici süreliğine dudaklarına dolgu yaptırabilir. Dolgu vücutta altı ila on iki ay arasında kalır. Genellikle altıncı aydan itibaren etkisi azalmaya başlar. Bazı durumlarda etki süresi üç ay olarak da karşımıza çıkabilir. Rus dudağı dolgusu isteyen herkese profesyonel ve steril kliniğimizde uygulanabilir.

Rus Dudağı Dolgusu Nasıl Yapılır?

Rus dudağı dolgusunun yapılışı küçük kılcal iğneler ile olur. Kişiye özel belirlenen dolgu miktarının dudaklara yavaş ve profesyonel bir biçimde enjekte edilmesi ile operasyon tamamlanır. Özel iğneler ile yapıldığı için sadece hedef alınan bölgeyi etkiler ve farklı bölgelere yayılma yapması engellenir. Rus dudağı dolgusunda dudaklar kişinin istediği ölçüde hacim kazandırılana kadar işlem devam eder.

Rus Dudağı Dolgusu Herkese Yapılır Mı?

Rus dudağı yaptıranlar dudaklarını büyütmek ya da biçimini daha dolgun bir görünüme kavuşturmak isteyen kişilerdir. Rus dudağı dolgusu herkese yapılabilir. Eğer kişilerin sağlık durumları ve hassasiyetleri dolgu için sorun oluşturmuyor ise herkes dudak dolgusunu yaptırabilir. Bu tarz işlemler için genellikle on sekiz yaşından büyük olunması istenir. Rus dudağı dolgusuna ihtiyacı olduğunu düşünen herkes dolgu yaptırabilir. Kişilerin kendi iradeleri ile karar vermesi gereken geçici bir süreçtir.

Rus Dudağı Dolgusunda Acı Hissedilir Mi?

Rus dudağı dolgusu acı ya da ağrı hissedilmeyen bir operasyondur. Lokas anestezi uygulandığı için kişiler işlem esnasında herhangi bir şey hissetmezler. Rus dudağı dolgusu yapılmadan önce uygulama yapılacak bölgelere krem sürülür. Sürülen bu krem, bölgeyi uyuşturarak lokal anestezi etkisi gösterir ve yaklaşık 30 dakika boyunca etkisi devam eder. Rus dudağı dolgu işlemi tamamlandıktan bir süre sonra anestezinin de etkisi biter.

Rus Dudağı Dolgusunda Hangi Dolgu Türü Kullanılır?

Rus dudağı dolgu türü yüz ve boyun için de kullanılan dolgu tipi ile aynıdır. Hyaluronik asit içeren dolgu tipleri Rus dudağı operasyonunda da kullanılır. Rus dudağı dolgusu bu operasyon için kullanılan özel iğneler kullanılarak dudağa enjekte edilir. İşlem kısa sürer ve sonrasında ağrı hissedilmez. Bir müddet geçici bir şişlik olabilir ancak bu oldukça normal bir süreçtir. Rus dudağı dolgusu yapılırken kullanılan dolgu tiplerinin malzemesi son derece önemlidir. Kaliteli malzeme kullanılması, yan etkileri azaltır ve vücudun daha kolay adapte olmasını sağlar.

Rus Dudağı Dolgu Seansı Kaç Dakika Sürer?

Rus dudağı dolgusu seans dakikası ortalama 20 dakikalık bir işlemdir. Tek seansta bitirilen Rus dudağı dolgusu kısa süre içerisinde gerçekleşir. Yaklaşık 30 dakikalık bir süreçte ise yapılan bölgesel anestezi etkisini kaybeder. Rus dudağı dolgusu 20 dakikalık tek seansta bitirilen bir işlemdir. Çok nadir durumlarda ikinci bir seans uygulanabilir. Ancak genellikle tek seans yeterli bulunur.

Rus Dudağı Dolgusu Yapıldıktan Sonra Hemen Yemek Yenir Mi?

Rus dudağı dolgusunda dikkat edilecek bazı unsurlar bulunur. Bu unsurlardan biri de kişilerin beslenme düzenlerine bir müddet dikkat etmeleri gerektiğidir. İşlemin hemen ardından yemek yenilmemesi tavsiye edilir. İşlemden en az dört saat boyunca çok sıcak ve soğuk gıdaların vücuda alınmaması ve özellikle dudak ile temas ettirilmemesi önemlidir. Rus dudağı dolgusu yaptırıldıktan sonra bir hafta boyunca çok sıcak ve nemli alanlarda durulmaması önemlidir. Eğer çok sıcak bir iklimde yaşıyorsanız daha sıcak ve nemli saatlere maruz kalmamalısınız. Aynı zamanda hamam, sauna ve buhar odalarında da ilk altı ila yedi gün boyunca vakit geçirmemelisiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir