Logitech C615 HD Webcam İncelemesi

Youtube’a yüklediğiniz videolar daha da kaliteli olsun ister misiniz? O zaman kesinlikle bütçenize uygun ve kaliteli olan bir kamera sahibi olmalısınız. Peki siz bilgisayar başından mı çekim yapıyorsunuz? Eğer öyleyse kesinlikle çok daha uygun fiyatları bulunan ve gerçekten kaliteli görüntü alan kameraları seçmelisiniz. Peki bu konuda bir tavsiye mi arıyorsunuz? O zaman bu yazımızı sonuna kadar okumalısınız. Kesinlikle memnun kalacağınız çok fazla özelliği burada bulacağınıza emin olabilirsiniz.

Bildiğiniz gibi daha önce kullanılabilir Youtube kameraları hakkında bazı bilgiler vermiş ve burada uygun fiyatları bulunan kaliteli kameralardan bahsetmiştik. Sizin için gerçekten farklı kameraları aktarıyoruz. Bunlardan biri de Logitech C615 HD Webcam’dir. Peki siz bu kameranın özelliklerini merak ediyor musunuz? Eğer bu konuda bilgi arıyorsanız, yazımızın devamı size yardımcı olacaktır.

Logitech C615 Kamera İncelemesi

Bilgisayar kamerası olarak dikkat çeken, son derece kaliteli özelliklere sahip olan ve herkesin daha net görüntü almasına yardımcı olan Logitech C615, gerçekten tatmin olmanızı sağlayacaktır. Yazımızın devamında fiyatı da bulacaksınız. Ayrıca fiyatını görünce aklınıza yarı profesyonel bir kamera alabilme ihtimaliniz gelebilir ancak bunun sadece bir değerlendirme olduğunu unutmamalısınız.

  • Full HD görüntü kaydı yapılmasına olanak tanıyan kamera, nefes kesici videolar almanızı yardımcı olacaktır. 1080 pixel kayıt yapmanız için ideal bir tercih olabilir.
  • IM uygulamalarının birçoğunda 720p görüntü kalitesi sunmaktadır.
  • Tak çalıştır özelliktedir. Herhangi bir yazılım gerektirmemektedir. Son derece basit bir kullanımı bulunmaktadır.
  • Otomatik odaklanma sistemine sahiptir. Böylece görüntü kayması veya istenilen yeri yakalayamam gibi sorunlardan kurtulabilirsiniz.
  • 360 derece dönebilen, tripod kullanımına hazır bir kameradır. Ayrıca katlanabilir olması da en sevilen özellikleri arasında yer almaktadır.
  • Ortamda bulunan düşük ışığı düzeltir. Böylece az aydınlatılmış ortamda sanki yeteri kadar ışık varmış gibi çekim yapmanızı sağlar. Bu da en iyi haliniz ile videolarda görünmenizi sağlar.
  • Gürültü giderme özelliğine sahip olan yerleşik bir mikrofonu bulunmaktadır. Son derece başarılı bir şekilde, arka planda bulunan rahatsız edici sesleri kayıtlardan uzak tutar. Bu da doğrudan yardımcı bir program kullanmanıza gerek bırakmaz.
  • Otomatik odaklama özelliğinin olması, merceğin 10 santimetre uzaklığında bile olan görüntüde en son kalite çekim yapmanızı sağlamaktadır.
  • 90 santimetre kablosu bulunmaktadır. Böylece size herhangi bir sorun çıkarmayacaktır. Neredeyse 1 metre olan kablosu sayesinde çok daha kolay çekim yapabileceksiniz.
  • Yazılım destekli 8 megapiksele kadar fotoğraf almanıza olanak tanımaktadır.
  • Windows Vista’da bile çalışmaktadır. Herhangi bir işletim sistemi ayırt etmeksizin çalışacaktır.
  • 2 yıllık donanım garantisi bulunmaktadır. Bu sayede herhangi bir olası problemde hemen müdahale edilebilecektir.

Yukarıda özelliklerini verdiğimiz kamera sizin için oldukça ideal bir seçim olabilir. Özellikle bilmelisiniz ki Logitech C615 Webcam kesinlikle evde çekim yapanlar için çok uygundur. Şu sıralar fiyatında bazı değişimler olsa da size belki biraz pahalı gelebilir.

Fiyat: 350 TL civarı fiyatı bulunmaktadır. Bazı yerlerde daha da fazlalık görülebilmektedir. Bununla beraber internet alışverişlerinde daha da avantajlı gelmektedir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir